Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un călugăr din Brașov a fost acuzat că ar fi încercat să abuzeze de o femeie care venise să-i aducă alimente

„Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, la o chilie din Masivul Postovaru, din Poiana Brașov. O femeie în vârstă de 34 de ani s-a dus să îl viziteze pe călugărul care locuia acolo de câteva luni.

La un moment dat, călugărul ar fi băut ceva mai mult alcool și a început să-i facă avansuri femei în vârstă de 34 de ani ea, bineînțeles, l-a refuzat pe bărbat, însă, fața bisericească s-a năpustit asupra femeii.

A agresat-o și chiar a încercat să o violeze, spun anchetatorii. Femeia speriată a reușit să scape de acolo și a fugit. Și-a lăsat telefonul la chilie și a plecat pe jos, prin pădure. A fost găsită întâmplător de niște salvamontiști, care au reușit să o aducă în siguranță, la baza Masivului Postăvarul, iar mai apoi au fost alertați și polițiștii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anchetatorii au ajuns acolo la chilia călugărului și l-au săltat. L-au dus la audieri și mai apoi l-au reținut pentru 24 de ore. Ieri a fost la Judecătoria din Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar magistrații au admis această propunere. Practic. fața bisericească va sta cel puțin 30 de zile în spatele gratiilor pentru că este acuzat de tentativă de viol. În urmă cu câteva luni, fostul părinte care locuia acolo, părintele Onufrie, a decedat, iar acest preot a venit și i-a luat locul.”

, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si