Close sidebar
Close sidebar

Tentativa esuata de jaf la o banca din Sectorul 2 al Bucurestiului - Hotul a fugit speriat!

Un barbat inarmat cu un obiect intepator a intrat, vineri, intr-o banca din Sectorul 2 si a cerut bani din casierie. Unul dintre angajati l-a impins spre iesire, suspectul fugind fara a sustrage valori. Politistii din Bucuresti incearca sa-l identifice pe barbat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In aceasta dimineata, prin apel 112, in jurul orei 10:30 ,angajatii unei institutii bancare de pe raza Sectorului 2 au sesizat faptul ca in incinta sucursalei a intrat un barbat care le-a solicitat angajatilor banii din casierie, avand asupra sau un obiect ce parea a fi intepator", au transmis, vineri, reprezentantii Politiei Capitalei.

Potrivit acestora, unul dintre angajati a intervenit si l-a impins spre iesire, barbatul fugind.

"Nicio persoana nu a fost ranita si nu au fost sustrase valori", au mai transmis reprezentantii Politiei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In acest moment, politistii fac cercetari pentru tentativa la talharie, dar si pentru identificarea si depistarea celui in cauza. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI