Teo Trandafir și Bursucu au fost, zilele trecute, protagoniștii unei filmări în care distractia a fost cuvântul de ordine. Gazdele celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment, “Teo Show”, al carei nou sezon începe  luni, 23 august, la ora 15:00, la Kanal D, au facut un adevărat spectacol la filmarile pentru promo-ul care anunță revenirea în casele milioanelor de telespectatori.  

Bursucu și Teo Trandafir s-au distrat pe cinste

Teo Trandafir și Bursucu s-au aflat în ipostaze unice, cele două vedete `transpunându-se`, plini de energie și umor, în personaje unice. Au intrat în pielea lui Charlie Chaplin, s-au metamorfozat în magicieni, dar și în oameni de știință puși pe experimente “năucitoare”. Filmările realizate într-un decor alb-negru, clasic și minimalist totodată, au fost colorate de replicile spumoase ale celor două îndrăgite vedete.

Imaginile din culisele realizării promo-ului ce anunță noul sezon “Teo Show” le puteti descoperi în galeria foto atașată.

Noul sezon ”Teo Show” începe luni, 23 august 2021

De luni, 23 august, de la  ora 15:00, Teo Trandafir și Bursucu își invită fanii în fața micilor ecrane, într-un platou nou-nouț, inundat de lumină și voie bună, gata să primească invitații si să ne facă zilele mai frumoase și pline de optimism, cu umorul lor inconfundabil.

Galerie FOTO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si