Dialoguri savuroase, comentarii pline de umor, teme dintre cele mai diverse și multă muzică bună. Toate vin la pachet cu cei doi prezentatori fantastici, care vor fi alături de ascultătorii Radio Impuls zilnic, de la ora 16:00: Teo Trandafir și Mihai Hînda.

Citește și: Teo Trandafir, declarații inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" "A început să plângă el; și nu s-a oprit"

Teo Trandafir: „Eu mi-am dorit foarte mult să vin de 5 ori pe radio pentru că e foarte, foarte mișto, cool și interesant. Mihai e fantastic.”

Mihai Hînda: „Frumusețea la Teo este că dansul ăsta a mers în direcția în care și-a dorit fiecare, adică nu a fost niciodată situația în care eu vreau încolo, tu vrei încolo și asta o să ne supere. Am știut tot timpul cum să mergem încât să ne placă amândurora.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipă începând de astăzi. Pe cei doi prezentatori „Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

Teo Trandafir: „Eu sunt mai pe clasic, el e mai pe cool și atunci mie nu mi-e rușine să mă duc vreodată la Mihai să-l întreb ce înseamnă o expresie pe care o aud la ăștia mici. Și el îmi spune mie și înțeleg, și invers.”

Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde s-ar afla aceștia: în trafic, la birou sau în intimitatea locuințelor. Vor aduce interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții ale vedetelor din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din „Bară la Bară” una dintre cele mai așteptate experiențe ale zilei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mihai Hînda: „Ne reîncărcăm sufletele cu toții aici și îmi place că am simțit până acum, în test drive-ul nostru, că așa este de cealaltă parte, și pentru ascultătorii noștri și vin și chiar se deconectează de restul grijilor.

Cred că asta o să facem, o să ne reîncărcăm sufletele noastre și ale lor.”

Teo Trandafir și Mihai Hînda vor face echipă de luni până vineri, la emisiunea „Bară la Bară, de la ora 16:00

Nu pierdeți, de astăzi emisiunea „Bară la Bară” de la Raddio Impuls, difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16:00, o emisiune plină de energie și bună dispoziție care face după-amiezile mai frumoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si