Procurorului constănțean i s-a făcut rău la scurt timp după ce a părăsit localul de la malul Mării Negre.
Inspectorii de la Protecția Consumatorului au verificat restaurantul în cauză cu pricina și au rămas îngroziți de condițiile în care erau ținute preparatele care ajungeau pe mesele clienților.
Citește și: VIDEO- Noi detalii cutremurătoare în cazul fiului procurorului care a fost găsit fără suflare, în Constanţa. Ce s-a întâmplat cu arma
Peștele care a ajuns pe farfuria procurorului era expirat de luni de zile, iar carnea era depozitată în condiții necorespunzătoare și peste tot era o mizerie de nedescris.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Comisarii ANPC au închis localul și au sesizat procuratura.
Ce au găsit inspectorii ANPC
Inspectorii au descoperit ton expirat de 6 luni, din care serviseră clienții care au avut probleme, dar și peste o tonă de alimente neconforme cu normele de siguranță alimentară.
Citește și: VIDEO: Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Tânărul de 31 de ani era executor judecătoresc
Mai mult, comisarii ANPC au sigilat camera frigorifică a restaurantului și au făcut sesizare penală la Parchet.
În blocul alimentar, comisarii au găsit carne acoperită de mucegai, împreună cu alte materii prime din care se găteau felurile de mâncare. Peștele din magazie era o adevărată bomba biologică pentru toți clienții care ar fi trecut pragul.
Oamenii legii nu au găsit niciun pește proaspăt
Inspectorii de la Protecția Consumatorului s-au deplasat de urgență pentru a efectua un control la cherhanaua din comuna Vadu după ce au aflat că un bărbat a fost transportat la spital la scurt timp
după ce a mâncat în localul cu specific pescăresc. Au intrat în blocul alimentar și au luat la mână fiecare aliment, produs și preparat.
Citește și: George Simion, dezvăluiri despre amenințarea cu bombă de la nunta sa. "Ei voiau să ne strice petrecerea"
”În afară de o tonă și aproape 1oo kg de pește în afara datei durabilității minime de consum, nu s-a găsit niciun alt peste proaspăt, deci oricine ar fi ajuns astăzi să servească masa cu siguranță nu ar fi avut altceva de mâncat decât peste expirat.
Din păcate și cu modificări organoleptice, putrezit, o igienă necorespunzătoare, nu se făcuse demult curățenie.
Citeste si: Veste bună pentru pensionare! Recalcularea pensiilor din 2025 aduce venituri în luna martie. Cine sunt norocoșii?- kfetele.ro
Citeste si: Cine este Saif Ali Khan, actorul înjunghiat de un intrus în propria casă- radioimpuls.ro
Citeste si: Judecătorii au motivat de ce l-au lăsat pe Iohannis fără două case. ANAF: Se vor face demersuri pentru recuperarea "fructelor neculese"- antena3.ro
Întreaga activitate părea părăsită demult timp și nu în funcțiune, cum era. De la fire neizolate până la spații de refrigerare nesalubrizate de mult timp, cu rugină, murdărie veche, și blocul alimentar aflat într-o stare greu de imaginat, igrasie, mucegai, întreaga activitate din blocul alimentar este pusă sub semnul întrebării.
Comisarii OPC au amendat restaurantul cu 1o.ooo de lei, l-au închis și au făcut plângere penala la Parchet”, a transmis directorul ANPC, Horia Constantinescu.
Citește și: VIDEO- Mila 23, un sat pescăresc situat în inima Deltei. Localnicii trăiesc cu greu din turism și pescuit