Close sidebar
Close sidebar

Teodora, tanara care a trait 20 de ani cu embrionul fratelui geaman in pantece, a murit. Ea ajunses intr-un spital din Viena pentru tratament

Teodora Tudose a murit luni seara intr-un spital din Viena. Ea fusese internata in urma cu cateva zile pentru tratament. Cei dragi au sperat pana in ultima clipa ca tanara va infinge boala.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rudele, prietenii, dar si oamenii care nu o cunosteau au contribuit cu bani pentru ca Teodora sa ajunga la Viena pentru tratament. Din pacate, la scurt timp dupa internare corpul ei a cedat, scrie reporterbuzoian.ro.

La finalul anulului trecut, Teodora s-a simtit rau, acuza dureri cumplite de cap, si in scurt timp a intrat in coma. Medicii i-au pus un diagnostic crunt: encefalita autoimuna, boala extrem de rara, iar in urma investigatiilor au descoperit in pantecele tinerei, embrionul nedezvoltat al fratelui geaman. Cu timpul embrionul s-a dezvoltat ca o tumora care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar si a dus la declansarea bolii.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Teodora a fost operata doctorii au indepartat chistul, dar lupta ei abia a inceput. Parintii Teodorei au trimis actele medicale la un spital din Austria si au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru ca fiica lor sa fie transferata in strainatate.

Din fericire, starea ei, stabila, a permis transferul la spitalul AKH din Viena, acolo de unde parintii au primit raspuns favorabil pentru mutarea fiicei lor.

Astazi, Teo a fost transferata in spitalul austriac unde va incepe tratamentul.
Pentru cei care vor sa doneze bani pentru ajutorarea Teodorei, a fost deschisa o pagina de socializare aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI