La vârsta la care alți bătrâni au renunțat la diverse activități și hobby-uri, o nonagenară din Australia nici nu se gândește la așa ceva. Boase pictează aproape de când se știe și chiar dacă vârsta nu o mai ajută să fie la fel de energică precum în tinerețe, bătrâna este la fel de pasionată ca în prima zi.

Citește și: VIDEO- Manichiura este pasiunea lui. Bogdan Lucian și-a construit o carieră de succes în domeniul frumuseții

Boase Weller, artistă: „A fost întotdeauna o plăcere. Un lucru atât de important în viața mea. Nu contează ce zi trece, cumva, trebuie să desenez ceva în ziua aceea.”

La 94 de ani, Boase și-a transformat pasiunea pentru pictură în meserie

Pasiunea pictoriței a luat naștere pe vremea când era doar o adolescentă iar acum, la 94 de ani, a dus-o la rang de artă și de meserie. Bătrâna a fost printre promotorii terapiei prin artă la nivel mondial și făcea acest lucru alături de soldații unui Spital de Repatriere, întorși din Al Doilea Război Mondial.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Boase Weller, artistă: „Pictau cu mine înainte de tratament și apoi au pictat cu mine și după tratament. Iar acesta a fost doar începutul terapiei ocupaționale, al terapiei prin artă.”

Pentru că a dat dovadă de talent și seriozitate, pictorița a fost chiar angajată de diverse companii naționale ca să creeze logouri.

Boase Weller, artistă: „Ei căutau un artist care să creeze noi logo-uri pentru magazin și noi lucrări.

Și au ajuns să folosească arta mult mai mult decât au făcut-o înainte.”

Bătrâna își dorește să continue activitatea cât de mult timp se poate, chiar dacă ochii nu o mai ajută așa cum o făceau în tinerețe. Însă pentru a compensa lipsurile, pictorița se ajută de tehnologie de ultimă generație și creează chiar și tablouri digitale, pe ecranul unei tablete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si