O sală de dans din Oradea a fost luată cu asalt de mai multe femei, care au venit să învețe tainele dansului din buric. Nu sunt profesioniste, însă au găsit în mișcările orientale o modalitate de a se relaxa.

Citește și: VIDEO- Dansul sportiv, de la pasiune la profesie

Cursantă: ”Mi-a oferit finețe, postură, mai multă încredere.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ne mutăm într-o altă sală de dans, de data asta în Capitală, acolo unde se dansează tango. Un joc al pasiunii, unde cuvântul de ordine este încrederea.

Ionuț Fișcu, profesor de dans: ”Îl consider ca fiind un dialog între două persoane care ies la o cafea, în cazul acesta, discută pe muzică ca un între: minte și corp în același timp.”

Cum ne relaxăm după o zi obositoare

Și psihologii recunosc beneficiile celei de-a cincea arte.

Viorela Grecu, psiholog: ”Este cea mai bună modalitate de a te aduce pe tine aici și acum. Deci dacă ai avut o zi încărcată, o zi în care nu ai mai putut, o zi în care te-ai simțit lipsită de valoare pentru că ai avut conflicte și probleme la muncă, asta este o modalitate excelentă să te descarci.”

Dincolo de beneficiile asupra psihicului, dansul ne ferește de problemele cardiovasculare și poate întări sistemul imunitar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si