Totul a inceput dupa ce arbitrul a acordat o lovitura libera jucatorilor echipati in verde. Adversarul in tricou galben incearca sa impiedice executarea lovitorii. La un momendat dat, simuleaza chiar ca ar fi lovit. Ca sa atraga atentia arbitrului, jucatorul in galben se tranteste la pamant.

A fost deajuns pentru ca furia sa ia locul fair-playiului. Cateva clipe mai tarziu, in timp ce echipa in verde bate lovitura libera, pe teren incep sa se petreaca lucruri halucinante.

Priviti cu atentie scena. Un jucator in galben e cazut la pamant, probabil pentru a-i cere o lovitura libera arbitrului. Adversarul sau este foc si para, asa ca ii aplica un sut violent, care-l face knock out.

Credeti ca apele se linistesc? Ei bine, atacatorul este si el lovit zdravan de colegul celui lovit cu piciorul in fata. Si asta nu e tot. Urmeaza o noua lovitura a celor in galben, iar in scurt timp nici ca mai poate tine cineva evidenta pumnilor si picioarelor pe care fotbalistii si le impart.

„Eu am incercat sa intervin, dar, va dati seama, in momentele acelea nu poti sa faci nimic”, a declarat Sergiu Bogdan, priarul din Malaia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La un moment dat, cei de pe banca incearca sa intervina, insa nu mai reusesc. Sunt pusi la pamant, fara voia lor

Imaginile sunt surprinse la meciul dintre AS Baile Olanesti si Foresta Malaia, doua echipe din Liga a patra. Finantatorul Echipei Foresta, care este si primar al comunei Malaia, regreta cele intamplate.

„Mi-au spus ca tot timpul meciului au fost provocati de jucatorii adversi”, a declarat acesta.

Minute bune a fost bataie generala pe teren. La un moment dat, desi meciul e oprit, toata lumea incepe sa alerge, nu dupa minge, ci dupa doi jucatori care se placheaza ca la rugby. Altii prefera insa clasicul box.

S-au vazut baietii prea sus. Nu stiu. Poate ii ia cu ametelea cand sunt pe primul loc si de acolo pleaca toate.

Meciul s-a reluat, iar partida s-a incheiat cu scorul de 4 la 2 pentru Baile Olanesti, dar si cu eliminarea de pe teren a 5 jucatori. Pedepsele continua insa: „Ma gandesc ca toti cei care au fost implicati sa nu mai joace niciodata la echipa mea”.

Asociatia judeteana de fotbal valcea a deschis o ancheta si va stabili ce pedepse li se cuvin celor implicati in incaierare. Mai in gluma, mai in serios, am avea si o propunere- sa le indrume pasii spre alte sporturi, mai potrivite cu temperamentul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si