Incendiul, transmis live pe Facebook

Odată pus la punct planul, bărbatul a pornit filmarea live pe pagina sa de Facebook, pentru ca prietenii săi să fie la curent cu isprava brăileanului.

„Vreau să ardă tot!”

Autoturismul începe să fie curpins de flăcări. Tânărul pare să aibă o stare bună în acele momente, fapt ce reiese din discuțiile pe care le poartă cu prietenii care asistă la „focul de tabără”, după cum bărbatul spune la un moment dat pe filmare.

La un moment dat, unul dintre prietenii băiatului îl îndeamnă pe acesta să stingă incendiul. Proprietarul mașinii nu acceptă sub nicio formă însă propunerea prietenului său.

„Hai, mă, să o stingem!

Nu, mă! Cum să o stingem?

Ieee, Brazilia!

Nu, mă, frate! Las-o să ardă!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bă, să nu aduci apă, mă frate! ”

În finalul filmării, tânărul își motivează fapta.

„Băi băieți, am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea! ”

La scurt timp după acest episod și-au făcut apariția și pompierii, în urma unui apel la 112.

Citeste si: Localitatea din România în care ninge ca în povești! Imagini senzaționale

Citeste si: Bogdan Chetrariu, șoferul care a ucis-o pe jandarmerița din Suceava, judecat pentru omor şi tentativă de omor

„Mașina a ars în proporție de 90%. Misiunea pompierilor a ținut 30 de minute, la fața locului incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a spus Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, potrivit Mediafax.

Citeste si: Copil de 11 luni, ucis de gripă

VEZI ȘI: Coronavirus in Cluj: in ce stare se afla stewardesa suspecta

Cât despre tânărul teribilist, acesta a ajuns direct la Psihiatrie, după ce a devenit agresiv în momentul în care la locul faptei au sosit și polițiștii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si