Close sidebar
Close sidebar

Teribilismul de 1 Mai, sanctionat. 500 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a lunii mai

Aproape 500 de soferi au ramas fara permise de conducere de 1 Mai, dintre care 245 pentru ca au condus cu viteza excesiva si 43 pentru ca s-au urcat bauti la volan. Alti peste 3.800 de soferi au fost amendati dupa ce au fost surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Romane, in ziua libera de 1 Mai au fost constatate 616 infractiuni si au fost date 8.652 de amenzi in valoare de aproape trei milioane de lei, dintre care 973 pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Politistii aflati pe drumurile nationale au amendat 7.415 soferi prinsi ca au incalcat regulile de circulatie, dintre care 3.853 pentru ca au condus cu viteza excesiva si 32 pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice, fiind retrase si 123 de certificate de inmatriculare.

De Ziua Internationala a Muncii, 471 de soferi au ramas fara permise de conducere, dupa ce 43 dintre acestia s-au urcat bauti la volan si 245 au condus cu viteza excesiva.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Politistii au fost solicitati sa intervina, luni, in peste 2.800 de cazuri, majoritatea fiind sesizari facute de cetateni prin numarul de urgenta 112. in urma investigatiilor au fost prinse in flagrant delict 138 de persoane, au fost depistate 11 persoane urmarite si alte 21 suspectate de comiterea unor infractiuni.

De asemenea, in minivacanta de 1 mai, de sambata pana luni, au fost amendati 16.901 soferi, dintre care 110 pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice si 6.959

pentru conducere cu viteza excesiva. Politistii au retinut 1.276 de permise de conducere, 120 de la soferii prinsi ca au condus sub influenta bauturilor alcoolice si 424 pentru viteza excesiva.

Peste 10.000 de politisti au asigurat ordinea in minivacanta de 1 Mai. Echipajele de la rutiera au fost pe autostrazi si pe principalele drumuri nationale cu peste 300 de radare, iar traficul in zonele cele mai intens circulate a fost supravegheat si dintr-un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie. 

 

News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI