Cei doi teribiliști se aflau, astăzi, într-un autoturism marca BMW, aceași mașină care a fost surprinsă şi pe autostrada A4 în urmă cu doar câteva zile, atunci când au desfășurat o cursă ilegală de maşini.

Conform unor surse, cei doi bărbați erau implicaţi şi astăzi într-o altă cursă ilegală de maşini, iar la un moment dat, şoferul a tras dreapta de volan. Din cauza vitezei excesive, maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Doi tineri, în vârstă de 27, respectiv 40 de ani, s-au stins din viață pe loc, în timp ce o altă persoană din aceeaşi maşină a ajuns în comă la spital.

,,Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Citeste si: Tragedie pe șoseaua de centură Caransebeş. Un microbuz a fost distrus după impactul cu un TIR

Teribiliștii care au blocat A4 pentru o cursă ilegală s-au stins din viață din cauza aceluiași viciu

Cei doi tineri ar fi fost implicaţi, în urmă cu trei zile, în cursa ilegală de pe autostrada A4, acolo unde aceştia au blocat autostrada pentru a se întrece.

,,Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate.

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța. Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale. 

Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere. 

Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate", se menționează într-o informare a Poliţiei.

Citeste si: Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Fetești. Doi minori au fost răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si