Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, accidentul a avut loc pe un drum comunal de pe raza localității Verești. „Din primele verificări pe care le-au făcut polițiștii s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea motocicleta, a intrat în remorca unui tractor care a semnalizat dreapta pentru a face pe un drum lateral”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Pe motocicletă de aflau 3 persoane

Șocant este faptul că pe motocicleta implicată în accident se mai aflau încă o tânără și un bărbat de 28 de ani, care au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Citeste si: Accident rutier: un autocar a intrat într-un TIR pe un drum european

Băiatul în vârstă de 21 de ani care, nu avea permis deși conducea motocicleta, a fost singurul care a murit în urma impactului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un băiat a murit pe motocicleta pe care o conducea fără permis suceava

Un băiat a murit pe motocicleta pe care o conducea fără permis

[Sursa foto: newsbucovina.ro]

S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii continuă în acest caz cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „În urma verificării bazelor de date s-a constatat faptul că șoferul motocicletei nu poseda permis de conducere, astfel încât cercetările sunt extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, a anunțat Poliția Suceava.

Citeste si: Accident cumplit, duminică dimineață. Cele două mașini implicate au fost distruse în proporţie de 90%

Două accidente mortale în aceeași zi, în Suceava

Tot duminică după-amiază, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești din Suceava, s-a mai produs un accident mortal. În urma impactului puternic produs între două mașini, un om a murit și alți trei au fost răniți. În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si