”Ministerul Sănătăţii a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă acordate pentru persoanele cu schema completă de vaccinare de la 60 de zile la 6 luni, printr-un Ordin al ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila”, a transmis, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă. 

Ministerul Sănătății a mai precizat și faptul că măsura a fost luată pentru continuarea activităţii de vaccinare în condiţii optime, dar şi din cauza apariţiei unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populaţie.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Certificatul verde e obligatoriu și... nu prea pentru toată lumea! Palatul Parlamentului, locul unde demnitarilor nu le este solicitat pașaportul verde

Tichete de masă pentru cei care se vaccinează

În luna septembrie a anului 2021, Ministerul Sănătăţii a stabilit metodologia de acordare a alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă beneficiază de o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Suplimentarea tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei

”În luna octombrie 2021, ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziţia tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vaccinare anti-COVID

[Sursa foto: PixaBay]

Premierul Florin Cîțu a anunțat pe data de 27 octombrie 2021 faptul că va fi suplimentat bugetul pentru acordarea voucherelor pentru peroanele care se vaccinează. 

În legătură cu persoane care s-au vaccinat, la maratonul din Capitală sau în alte zone şi nu au primit aceste vouchere, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare Valeriu Gheorghiţă afirma că vor fi primite în perioada următoare.

Citeste si: Percheziții într-un dosar privind certificate false de vaccinare în Timiș, Mehedinți și Gorj

În multe centre de vaccinare nu mai există vouchere

Autoritățile din România anunță că în foarte multe centre de vaccinare anti-COVID nu mai există vouchere pentru cei care s-au vaccinat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si