Când se dă drumul la căldură în București? Potrivit Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), în cursul zilei de marți spre miercuri, vor începe probele în ceea ce privește furnizarea căldurii pentru consumatorii din Capitală.

CMTEB: ,,În sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate''

Acțiunea va avea loc progresiv în toate sectoarele Municipiului București, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, a stării de degradare a conductelor, precum și a lucrărilor din șantiere, aflate în diferite stadii de execuție.

Termoenergetica a făcut anunțul: Probele pentru furnizarea căldurii încep în noaptea de marți spre miercuri.

Termoenergetica a făcut anunțul: Probele pentru furnizarea căldurii încep în noaptea de marți spre miercuri.

"Având în vedere prognoza meteorologică pentru următoarea perioadă, care prevede temperaturi scăzute în timpul nopții și crescute în timpul zilei, probele se vor face mai ales în cursul nopții. Este important de subliniat faptul că, în sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic pentru căldură către clienți, să nu fie afectată”, a transmis Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB).

Citește și: Nicușor Dan, despre situația rețelei de termoficare din Capitală. ,,O să fie mult mai bine decât iarna trecută”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ceea ce privesc probele la cald, prin care echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare este realizat, vor fi desfășurate pe măsură ce temperatura exterioară va scădea. 

Când va începe furnizarea căldurii?

Potrivit Termoenergetica, începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după ce timp de trei zile vor fi înregistrate, în mod consecutiv, între orele 20.00-06.00, a valorilor medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10º C sau mai mici.

Citește și: Cât de pregătit este Bucureștiul pentru anotimpurile reci. La ce să ne așteptăm la iarnă?

Această companie susține faptul că asociațiile de proprietari sunt obligați să se asigure că instalațiile interioare proprii funcționează și sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv cele ale operațiunilor de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Termoenergetica a făcut anunțul: Probele pentru furnizarea căldurii încep în noaptea de marți spre miercuri.

Termoenergetica a făcut anunțul: Probele pentru furnizarea căldurii încep în noaptea de marți spre miercuri.

Furnizarea căldurii către spitale, școli, grădinițe, căminele de bătrâni, instituții, a început, potrivit Antena3.ro

De asemenea, asociațiile de proprietari care își doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin intermediul reprezentanților legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa  [email protected]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si