In urma desprinderii s-a format un val urias care le amenintA siguranta.

Citeste si: Si-a dat demisia de la locul de munca si a ramas acasa sa creeze obiecte de arta din lut! Uite ce minunatii ies din mainile ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Turistii erau insotiti de un ghid si filmau peisajul din preajma unui ghetar in momentul in care o bucata de gheata s-a rupt si s-a prabusit in apa. In imaginile surprinse de oameni se vede cum acestia fug din calea valului de apa format in urma desprinderii.

Citeste si: Cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare! Cristian Terheş este şi director la o companie din SUA şi încasează un salariu uriaş!

Oamenii se aflau pe o plaja acoperita cu pietre si bucati de gheata. Cu greu si-au facut loc sa treaca printre ele pentru a ajunge intr-un loc sigur. Inainte sa se avante in expeditii, turistii din Islanda sunt informati cu privire la ce trebuie sa faca in caz de surpari. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in acest incident neasteptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si