La ora locală 1 noaptea- atacatorul a deschis focul din senin și a tras de mai multe ori- terorizând mulțimea. Era plin de lume venită din mai multe colțuri ale lumii pentru parada gay ce urma să aibă loc astăzi în capitala Norvegiei.

Când aud împușcături- oamenii încep să fugă îngroziți pe străzi. Potrivit poliției norvegiene- indivizul cu chip de monstru nu s-a oprit aici.

A mers în fața unui alt club din apropiere și nici acolo nu a ezitat să facă vărsare de sânge.

Citeste si: La un pas de o tragedie: Un copil de 5 ani, din Gorj, în stare gravă după explozia unei butelii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Doi oameni au pierit pe loc împușcați- alții au fost răniți și transportați la spital în viață. 21 e numărul celor care sunt în stare destul de gravă.
Imediat ce s-a dat alarma- zeci de ambulanțe și echipaje de poliție au mers în grabă spre locul masacrului.
Atacatorul a încercat să scape- dar a fost prins. Camerele de corp ale polițiștilor au filmat momentul în care bărbatul a fost înconjurat și imobilizat!

Citeste si: Un jurnalist cunoscut din Ucraina a fost executat cu sânge rece de ruși

„Sunt mulți martori care au percepții diferite legate de unde ar fi fost acesta, așa că la început ne-a fost dificil să ne dăm seama dacă este doar unul sau sunt mai mulți. Dar din câte putem fi siguri a fost un singur atacator și a fost reținut.

De asemenea avem sub control armele care au fost folosite în acest incident!”

Citeste si: Explozii puternice la Odesa, după ce flota Rusiei a fost lovită de Ucraina cu rachetele primite din Occident

Identitatea lui nu a fost dată publicității- dar polițiștii spun că e un norvegian cu origini iraniene și le era cunoscut serviciilor de informaţii interne, însărcinate cu lupta împotriva terorismului.
După acest episod teribil- parada LGBT a fost anulată- de teama unor posibile noi atacuri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si