Close sidebar
Close sidebar

Teroare pe Valea Prahovei! S-au format coloane de masini interminabile! Se circula cu maxim 20 km/h!

Traficul este aglomerat pe Valea Prahovei, pe DN1 Ploiesti – Brasov, pe sensul catre munte, unde s-au format coloane de masini si se circula cu 20 de kilometri pe ora, informeaza Politia Romana. Se circula in conditii dificile din cauza numarului de masini si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe sensul de mers catre Pitesti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, traficul a inceput sa se aglomereze pe DN1 Ploiesti – Brasov, pe sensul de urcare catre munte, in zonele Comarnic (km 102-107) si Busteni (km 128-130), unde s-au format coloane masini si se circula cu o viteza de 20 km/h.
 
Se circula in conditii grele din cauza numarului de masini si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe sensul de mers catre Pitesti.
 
Pe ambele rute se circula in conditiile unui carosabil umed, fiind semnalata ploaie usoara.
 
Traficul este supravegheat inclusiv aerian.
 
Politistii recomanda soferilor sa fie atenti in trafic, sa semnalizeze cand schimba directia de mers, sa nu faca depasiri si sa respecte indicatiile politistilor rutieri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI