„Autorul ar fi incercat de doua ori sa se sinucida, motiv pentru care a petrecut un timp intr-un spital de psihiatrie”, a afirmat ministrul de Interne, potrivit news.ro.

Despre acest videoclip, ministrul de interne german Thomas De Maiziere nu a mentionat clipul in conferinta de presa de luni. El a anuntat, insa, ca Germania va spori prezenta Politie pe aeroporturi si in gari. Ofiterii vor putea sa opreasca orice persoana si sa o perchezitioneze.

Intre timp, primarul din Ansbach a anuntat ca atacul s-a soldat cu 15 raniti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In noaptea de duminica spre luni, un sirian de 27 de ani s-a aruncat in aer la Ansbach, in Bavaria, intr-un -un bar din centrul orasului. El nu reusise inainte sa intre la un festival de muzica la care erau prezente aproximativ 2.500 de persoane. In rucsacul sirianului erau materiale explozive si bucati de metal care puteau ucide un numar mare de persoane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si