El este hoțul din Dorolț, județul Satu Mare. E focusat și intră relaxat în curtea fiecărui vecin, de parcă e la el acasă. Se repede direct la sticlele cu alcool. Vin, țuică, bere, orice e la îndemână. Într-o singură oră, individul dă spargerea în 5 case, la fel ca hoții profesioniști. Doar că, la una din spargeri, e prins de localnici, căci rămâne blocat pe gard.

Citește și: VIDEO. Trucul viral prin care poți sparge orice mașină cu un desfundător de WC

Localnicii unei comune din Satu Mare sunt terorizați de un hoț care le fură băutura

„În ultimul an a intrat de peste 5 ori la noi în casă. S-a furat băutura alcoolică.”

Într-unul din jafuri, bărbatul de 48 de ani, deja amețit de băutură, pune mâna pe sticla greșită și, însetat, o bea până la capăt. În interior nu era alcool, ci ulei pentru o mașină de cusut.

„A intrat la noi, avem atelier în spate și a intrat acolo, a luat un pachet de țigari, era la nora geantă și o băut, a crezut că-i țuică, a băut din uleiul pe care-l punem în mașină de cusut.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Chiar dacă e acasă cineva intră cu forța și nu poți să-l scoți afară pentru că e agresiv.”

Localnicii din comună sunt terorizați de individul căzut în patimă alcoolului. A intrat până acum în 30 de locuințe și chiar dacă oamenii și-au pus camere de supraveghere, investiția nu îi ajută la nimic. Au făcut plângere pentru furt, dar pentru că prejudiciul e mic, oamenii legii l-au lăsat pe hoț în libertate de fiecare dată.

Mihai Pașolea, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 48 de ani din Dorolț ar fi pătruns fără drept în mai multe imobile, de unde ar fi sustras diverse cantități de alcool, precum și 237 de lei.”

Bărbatul locuiește în același sat cu părinții lui, care au încercat să îl aducă pe calea cea bună, dar în zadar. Acum, polițiștii îl cercetează pentru furt calificat, dar tot în libertate spre teroarea sătenilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si