Close sidebar
Close sidebar

TEST DE ATENȚIE: Doar cei mai inteligenți oameni pot să își dea seama în 8 secunde care pașaport este fals

Ai doar câteva secunde la dispoziție să găsești pașaportul fals dintre cele trei de mai jos.

Antonia Cioanca,

E nevoie de multă atenție pentru a realiza care pașaport este fals. 

[Sursa foto: Bright Side]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Testele de atenție îți pun mintea la contribuție și te forțează să te concentrezi cât mai mult, astfel că sunt foarte apreciate de o mulțime de persoane.

Pentru astăzi vă propunem un test care vă va pune atenția la încercare. Prin rezolvarea constantă a acestor teste vă puteți dezvolta abilitatea de a rezolva probleme într-un timp record.

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

E nevoie de multă atenție pentru a realiza care pașaport este fals. 

[Sursa foto: Bright Side]

Ai doar 8 secunde la dispoziție să găsești răspunsul corect

În cadrul testului de astăzi trebuie să priviți cu foarte mare atenție imaginea de mai sus, în care sunt prezentate trei pașapoarte. Două dintre aceste acte sunt reale, în timp ce unul este fals.

Este foarte important să observi cu atenție toate cele trei pașapoarte, să analizezi toate unghiurile și la final să oferi răspunsul corect. Totuși, este esențial să nu trișezi. Ai doar 8 secunde la dispoziție pentru a da varianta corectă.

După ce ai ales o variantă de răspuns, nu uita să te verifici cu rezolvarea oferită mai jos, pentru a te asigura că ai fost suficient de atent și că ai găsit rezolvarea.

REZOLVARE: După cu bine știm, pozele de pașaport sunt realizate în fața unui fundal neutru. În timp ce două dintre actele de identitate respectă această regulă, pașaportul din mijloc nu are o imagine adecvată. Se observă că persoana din mijloc este fotografiată în fața unui peisaj în aer liber, în care se observă copacii, cerul și soarele.

Citește și: Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect

Tu ai reușit să găsești varianta corectă? 

[Sursa foto: Bright Side]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI