Testele de atenție de tipul iluziilor optice sunt foarte apreciate de persoanele care vor să își testeze mintea, puterea de concentrare și chiar și vederea.

Pentru testul de astăzi timpul de rezolvare este extrem de limitat. Doar geniile pot să găsească răspunsul corect în câteva secunde.

Citește și: TEST Unde se ascunde pisica în această imagine? Ai o inteligență peste medie dacă o vezi în 30 de secunde

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

test iq, test inteligenta

Poți să găsești clopoțelul în doar câteva secunde? 

Dacă îți place să îți pui mintea la încercare, trebuie să faci testul acesta. Încearcă ca pentru câteva secunde să te concentrezi doar la imaginea de mai sus. Privește-o cu atenție timp de câteva secunde și încearcă să găsești cât mai repede clopoțelul care se ascunde printre cheile din imagine.

Chiar dacă această iluzie optică pare extrem de simplă, lucrurile nu stau nici pe departe așa. Nu uita, ai doar 5 secunde la dispoziție să găsești obiectul.

Dacă ai reușit să găsești clopoțelul în timpul dat, felicitări. Înseamnă că ai calități deosebite, la care multă lume poate doar să spere.

În cazul în care nu ai reușit să îl găsești nu trebuie să îți faci griji. Clopoțelul este încercuit în imaginea de mai jos. 

Mai multe teste de atenție, de inteligență și puzzle-uri găsești pe Știrile Kanal D.

Citește și: Test de atenție: Poți să găsești țestoasa din imagine în doar 15 secunde? Doar cele mai inteligente persoane reușesc

test iq, test inteligenta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si