Provocarea pe care ți-o propunem astăzi este să descoperi cuvântul jeep în această listă luuuungă. Doar geniile reușesc să îl găsească în mai puțin de 8 secunde. Tu vei reuși?

Îți explicăm foarte pe scurt ce ai de făcut. În imaginea propusă de noi sunt aproximativ 580 de cuvinte. Și doar unul este jeep. Îl poți descoperi în listă?

Test IQ: Descoperă cuvântul jeep în lista de cuvinte

Testul IQ de azi îți va pune la încercare concentrarea și atenția la detalii. Din cele aproape 600 de cuvinte, tu va trebui să descoperi unul simplu: jeep! Doar cei mai agili ochi vor reuși să-l depisteze în mai puțin de 8 secunde. Pune-ți ochelarii (dacă e cazul), pornește cronometrul și start! Ford, ford, ford, ford, ford... De sute de ori ford. Dar unde este jeep-ul?

Citește și: TEST IQ: Poți să găsești șoarecele din imagine? Ai doar 12 secunde la dispoziție

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: TEST: Cât ești de deștept? Reușești să afli care este ușa care se deschide cu cheia din imagine, în 8 secunde?

Citește și: TEST IQ: Găsește melcul în doar 5 secunde! Doar cei cu ochi de vultur reușesc

În caz că ai amețit și, prin absurd, nu l-ai găsit, îți prezentăm soluția. Iată unde se ascundea cuvântul buclucaș:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si