Close sidebar
Close sidebar

Testament Dan Condrea - cum a incercat prima sotie sa-l "desfiinteze"! Laura Georgescu a invocat lipsa de discernamant a sefului Hexi Pharma

Peste cateva luni se vor implini doi ani de la moartea lui Dan Condrea, insa averea acestuia ramane in continuare subiect de cearta intre fostele lui sotii.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Uliana Ochinciuc si Laura Georgescu inca se cearta pentru averea lui Dan Condrea, la aproape doi ani de la moartea fostului sef de la Hexi Pharma. Motivul este legat de aparitia unui testament legalizat de Condrea cu cateva saptamani inainte sa-si ia viata si in care o include si pe Uliana in randurile mostenitorilor legali. Pe baza acestui act, Uliana Ochinciuc a obtinut in instanta o parte din avere, constand intr-un imobil si actiuni la societatile comerciale ale sefului Hexi. Decizia a fost contestata deja de catre prima sotie care o reprezinta in proces pe fiica ei, Magdalena.

Informatii interesante despre acest dosar au inceput sa iasa la iveala. De exemplu, motivele pentru care Laura Georgescu a cerut pur si simplu anularea testamentului fostului sot, pe motiv ca acesta era „lipsit de discernamant”. Mai exact, prima sotie a lui Condrea a adus argumentul ca „nebunia” omului de afaceri rezulta tocmai din faptul ca acesta s-a sinucis.

De asemenea, Laura Georgescu a invocat un articol din codul civil conform caruia nu se iau in calcul mentinuile testamentare in favoarea medicilor sau farmacistilor care il trateaza pe cel care a redactat actul. In cazul Ulianei, aceasta il trata pe Condrea de o problema la ochi, fiind de profesie medic oftalmolog. Nu in ultimul rand, Laura Georgescu a sustinut in fata judecatorilor ca partajul dintre ea si Dan Condrea nu s-a realizat niciodata, cu toate ca erau divortati de multi ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Majoritatea argumentelor expuse de prima sotie lui Dan Condrea nu au fost insa luate in considerare de judecatori pentru ca „cererea reconventionala” forumulata de aceasta nu a fost timbrata. Astfel, Uliana Ochinciuc a castigat in prima instanta, devenind succesor legal al lui Dan Condrea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI