După teste preliminare în Germania, compania Biontech din Mainz şi cea americană Pfizer avansează studiul clinic al BNT162, un vaccin mRNA, în Statele Unite.

Au început testele clinice pentru un vaccin anti-Covid-19

Vor fi vaccinaţi 360 de voluntari sănătoşi în cadrul studiului realizat în Statele Unite- iniţial numai pe pacienţi cu vârste între 18 şi 55 de ani iar mai târziu pe participanţi cu vârste mai mari.

Au început testele clinice pentru un vaccin anti-Covid-19

Următoarea serie de teste în Germania va fi făcută pe 200 de voluntari sănătoşi cu vârste între 18 şi 55 de ani, monitorizate de Institutul Paul Ehrlich, institutul federal german pentru vaccinuri.

Citeste si: Profesorul care a inventat vaccinul împotriva cancerului de col uterin dă o veste năucitoare: “Nu se poate face un vaccin împotriva Codiv-19!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Terapie cu plasmă pentru ÎPS Pimen

Citeste si: Situaţia pandemiei covid-19 în lume: peste 251.000 de morţi şi peste 3,59 milioane de contaminări

Primele rezultate ar trebui să fie disponibile în iunie.

Dacă testele iniţiale vor arăta rezultate pozitive, ele vor continua cu participanţi mai sănătoşi, precum şi cu persoane cu risc ridicat.

Citeste si: Un nou tratament contra Covid-19, dezvoltat pe baza anticorpilor unui animal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si