La mulţi ani de 8 Martie pentru femei! Mesaje de 8 Martie. În fiecare an, pe 8 Martie se sărbătoreşte Ziua Femeii. Transmite cu această ocazie un mesaje, o felicitare sau o urare pentru mamă, soţie, iubită, colege de muncă şi prietene!

Mesaje de 8 martie pentru femei

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat.

Un 8 Martie insorit!

O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulți ani de 8 martie!

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!

Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa iți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îti doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați.

Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….

Mesaje de 8 Martie pentru mame

Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!

Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit.

Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.

Citeste si: Mesaje de 8 martie. Urări și SMS-uri pentru mame, iubite și fiice. La mulți ani!

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!

Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

Mesaje de 8 Martie pentru soție

Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!

„O femeie îi cunoaşte chipul bărbatului pe care îl iubeşte precum marinarul cunoaşte marea”. – Honore de Balzac

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Azi, de 8 martie, fii un fluture colorat, care zboară zglobiu, şi se aşează pe minunatele flori ale primăverii. La mulţi ani, primăvara mea pură şi frumoasă!

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

[Sursa foto: Pixabay]

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.

Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

Astăzi iți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar daca ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…

Dacă ți-aș trimite 1.000 de flori, tot nu ar fi suficient să întruchipez frumusețea, candoarea și blândețea ta. Te iubesc, femeie minunată! La mulți ani de 8 Martie!

Un gand marunt fata de iubirea imensa pe care ti-o port. La mulţi ani, viata mea!

Mesaje de 8 Martie pentru iubită

De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!

Fără femei, omenirea nu poate exista. Ele dau viaţă, stabilitate şi dragoste. Iar tu, iubita mea, eşti mai mult decât atât. Eşi lumina care îmi călăuzeşte calea în tot ceea ce fac. La mulţi ani, de 8 martie, Ziua Femeii!

Citeste si: Felicitări 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru mamă, soție și iubită

Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.

De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… Si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc! La multi ani de 8 martie!

Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…

Mesaje de 8 martie pentru soacre

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani, de Ziua Femeii!

Aceasta zi este o ocazie deosebita sa va aducem cele mai sincere si frumoase urari de bine, sanatate, prosperitate dumnevoastra care sunteti atat de drag pentru fiecare dintre noi. La multi ani, de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 Martie pentru bunică

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara… La multi ani de 8 martie!

Citeste si: Mesaje de 8 Martie. Felicitări, urări și imagini cu text pentru mamă, soție și iubită

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de 8 martie!

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

[Sursa foto: PixaBay]

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani, de Ziua Femeii!

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna bunica mea!

Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, dragă bunică!

Mesaje de 8 martie pentru învăţătoare şi profesoare

Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La multi ani!

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.

Doamna profesoară/ învăţătoare sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si