Primul motiv pentru care publiatia britanica recomanda Bucurestiul este „viata ieftina”. „Vizitarea principalelor atractii nu te va costa mai mult de cateva lire”, scrie The Telegraph, adaugand ca „preturile la bere te va face sa lasi Londra de tot”.

„Este casa a celor mai masive cladiri”, dand exemplul Palatul Parlamentului, a doua cladire administrativa ca marime dupa Pentagon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bucuresitul are si „cele mai tulburatoare monumente din cate ai vazut”. Totodata, The Telegraph recomanda Capitala pentru „nepotrivirea palcuta de arhitectura”. „Si cine mai are nevoie de Paris, cand Bucurestiul are propriul Arc de Triumf”, scrie publicatia.

Carturesti Carusel a fost numita una dintre cele mai interesante librarii. Nu a fost lasat deoparte nici Caru cu Bere, cunoscut pentru mancarea traditionala.

Alte motive pentru care Bucurestiul merita vizitatasunt parcurile fabuloase, cafenelele sau „morile vechi de vant” de la Muzeul Satului, precum bisericile ortodoxe. Recomandate sunt si staiunile montane sau Ateneul Roman. Nu putea lipsi de pe lista nici Castelul Peles.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si