Close sidebar
Close sidebar

The Telegraph recomanda britanicilor sa viziteze Capitala pentru "nepotrivirea placuta de arhitectura, berea ieftina sau Ateneul Roman". Iata cele 16 motive pentru care Bucurestiul merita vizitat

„Euro 2016 a debutat cu meciul dintre Franta si Romania, a carei capitala, Bucurestiul, care poate nu e inclus pe circuitul turistic precum Parisul, dar care merita sa faca parte din lista locurilor care merita vizitate”, asa incepe The Telegraph un material in care da 16 motive pentru care Capitala noastra ar trebui cunoscuta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primul motiv pentru care publiatia britanica recomanda Bucurestiul este „viata ieftina”. „Vizitarea principalelor atractii nu te va costa mai mult de cateva lire”, scrie The Telegraph, adaugand ca „preturile la bere te va face sa lasi Londra de tot”.

„Este casa a celor mai masive cladiri”, dand exemplul Palatul Parlamentului, a doua cladire administrativa ca marime dupa Pentagon.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bucuresitul are si „cele mai tulburatoare monumente din cate ai vazut”. Totodata, The Telegraph recomanda Capitala pentru „nepotrivirea palcuta de arhitectura”. „Si cine mai are nevoie de Paris, cand Bucurestiul are propriul Arc de Triumf”, scrie publicatia.

Carturesti Carusel a fost numita una dintre cele mai interesante librarii. Nu a fost lasat deoparte nici Caru cu Bere, cunoscut pentru mancarea traditionala.

Alte motive pentru care Bucurestiul merita vizitatasunt parcurile fabuloase, cafenelele sau „morile vechi de vant” de la Muzeul Satului, precum bisericile ortodoxe. Recomandate sunt si staiunile montane sau Ateneul Roman. Nu putea lipsi de pe lista nici Castelul Peles.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI