Theo Rose are coronavirus. Tânăra a transmis pe Facebook că nu s-a simțit bine zilele trecute, așa că a stat acasă pentru a face o mică pauză. Ea credea că este răcită. Seara trecută și-a făcut un test din care reiese că a fost infectată cu Sars-Cov-2.

Șatena a pornit la 3 noaptea la un centru de testare COVID-19 non-stop, iar acolo a fost testată din nou.

Rezultatul a ieșit pozitiv. Artista a declarat că se simte relativ bine și că își cere scuze față de oamenii pe care nu îi poate onora cu prezența în cadrul evenimentelor.

Citeste si: Încă trei nume celebre anunțate pentru show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine sunt cele trei concurente care răspund provocării show-ului de fashion de la Kanal D?

„Oameni buni,
Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.
Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv. La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv.


Va aduc asta la cunostinta, pentru ca ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atat de plina din acest sezon si ar fi fost extraordinar atat pentru mine cat si pentru trupa mea sa le putem onora.
Ma simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data.

Imi cer scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni.
Aveti grija de voi si de ai vostri!”, a afirmat Theo Rose.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

theo are covid

Analizele COVID-19 ale lui Theo Rose.

[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose are COVID-19 pentru a doua oară

Tânăra a afirmat că este a doua oară când este infectată cu temutul virus. Ea a anunțat că a trecut prin același episod, în noiembrie anul trecut.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

theo rose are coronavirus

Artista Theo Rose.

[Sursa foto: Facebook]

Cântăreața are simptome ușoare. „Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată.”, a zis Theo.

Citeste si: Primele declaratii ale concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

Artista se află acum în izolare și a luat o pauză de la cântări.

Citeste si: NUME REAL: Cine este THEO ROSE. Biografie: data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul e


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si