Close sidebar
Close sidebar

Ti se rupe sufletul! Sora Madalinei, una dintre victimele de la Jibou, a facut gestul EMOTIONANT!

Au trecut 10 zile de la inmormantarea Madalinei Parja, una dintre cele patru victime ale tragicului accident de la Jibou. Familia trece prin clipe groaznice.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au trecut 10 zile de la inmormantarea Madalinei Parja, una din cele patru fete ce si-au pierdut viata in urma tragicului accident de tren din Jibou.  In familia fetei este o durere cumplita. 

La cateva zile de la inmormantare, Adelina, sora Madalinei Parja, a facut un gest extrem de emotionant. Fata a postat, pe contul sau de Facebook, o fotografie de cand ea si sora ei nu erau decat niste copii. Imaginea a emotionat o tara intreaga, iar internautii i-au transmis ganduri de incurajare si cuvinte frumoase.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acicdentul a avut loc la Jibou, acolo unde un autoturism in care se aflau cinci fete a fost izbit violent de un tren, la trecerea pe calea ferata. in urma impactului, patru fete au murit pe loc, printre care si Madalina Parja. Singura persoana care a supravietuit a fost soferita, Sanda Ungur. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI