Close sidebar
Close sidebar

Tibi Ușeriu, dus cu elicopterul la spital! Sportivul a suferit degerături groaznice în timpul ultramaratonului

Tibi Ușeriu a fost dus cu elicopterul la spital, după ce a suferit degerături la nivelul picioarelor.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tibi Ușeriu a fost dus de urgență cu elicopterul la spital, după ce a suferit, la picioare, degerături. Sportivul a mers 80 de kilometri pe jos, când temperatura era de minus 38 de grade. Acesta se afla la ultramaratonul Yukon Arctic Ultra, în Canada. Tibi Ușeriu a fost nevoit să renunțe la cursă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Din păcate, acest telefon- așteptat cu sufletul la gură- ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul.

Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici”, au anunțat, luni seara, pe Facebook, reprezentanții Asociației Tășuleasa Social pentru care Tibi Ușeriu a plecat la maraton, ocazie cu care el ar fi promovat un nou proiect al Asociației, mai precis drumul Via Transilvania.

Competiția este considerată ca fiind mai dificilă decât maratonul 6633 Arctic Ultra pe care Tibi Ușeriu l-a câștigat de trei ori consecutiv, fiind mai lung și desfășurându-se printr-o zonă sălbatică.

Tibi Ușeriu a fost singurul român care s-a înscris în concurs, la proba de 700 de kilometri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI