Reprezentanții TikTok au făcut anunțul: își suspendă serviciile din Rusia. Platforma a luat această măsură din cauza noii legi semnate de Vladimir Putin, care pedepsește răspândirea de „știri false” cu până la 15 ani de închisoare. Vestea a venit în ziua în care autoritățile ruse au transmis că se vor deconecta de la rețeaua globală de internet.

Citeste si: Washington Post: Zelenski ar putea fi evacuat din Kiev

Facebook și Twitter au fost interzise în Rusia, iar acum TikTok a transmis că își va suspenda serviciile parțial. Conform reprezentanților companiei, decizia a fost luată ca reacție la noua lege prin care răspândirea de „știri false” va fi pedepsită cu până la 15 ani de închisoare.

Citeste si: Cel mai mare spital destinat copiilor bolnavi de cancer, bombardat la Kiev

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu avem de ales decât să suspendăm livestreamingul și noul conținut pentru serviciul nostru video în timp ce analizăm implicațiile de siguranță ale acestei legi. Serviciul nostru de mesagerie în aplicație nu va fi afectat”, a scris compania pe Twitter.

Rusia a anunțat că se deconectează de la rețeaua globală de internet, după ce a interzis Facebook și Twitter

Compania TikTok a specificat că reluarea serviciilor ține de evoluția situației din Rusia, în contextul în care media din Belarus a anunțat chiar azi că statul rus se pregătește pentru deconectarea de

la rețeaua globală de internet.

tiktok își suspendă serviciile din rusia

Anunțul făcut de TikTok.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Nicolae Ciucă, declarații despre avertismentele Rusiei asupra României: „Nu avem de ce să ne fie frică”

„Vom continua să evaluăm circumstanțele în evoluție din Rusia pentru a determina când ne putem relua pe deplin serviciile, cu siguranța ca prioritate principală”, se mai arată în mesaj, potrivit CNN.

Fix cu trei zile în urmă, Rusia a interzis Twitter și Facebook. În cazul platformei Facebook a invocat drept motiv 26 de cazuri de „discriminare împotriva mass mediei” naționale din octombrie 2020.

Citeste si: VIDEO| Capitala Ucrainei îşi fortifică apărarea. Mai multe bombardamente au avut loc în zone din apropierea Kievului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si