Close sidebar
Close sidebar

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din Romania care va avea metrou

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din Romania care va avea metrou. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca a decis realizarea unei linii de metrou cu o lungime de 8 kilometri, care sa lege centrul orasului de aeroport.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit timpul.md, proiectul urmeaza sa intre în planul de buget pentru perioada 2014-2020, sursa de finanţare nefiind înca cunoscuta.

„Asta e soluţia – liniile de cale ferata trebuie sa fie duse în subteran, si cu aceasta ocazie sigur ca se va realiza si o conexiune tip metrou între cateva puncte cheie ale orasului nostru: Gara de Nord, zona mall, Gara de Est, aeroportul, toate pot ajunge sa fie legate si se va putea face repede si la preţuri convenabile asa ceva. Sunt acele utilaje cartiţa care strapung munţii, merg pe sub mari, pe unde vrei", a spus Robu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Linia de metrou va porni de la Gara de Nord, va ajunge la Gara de Est si se va termina la Aeroportul Internaţional Timisoara.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI