Close sidebar
Close sidebar

Un oraș mare din România intră în carantină. Număr mare de cazuri COVID-19 la nivelul întregii țări

Timişoara şi mai multe comune periurbane intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Carantina se va institui de duminică noapte, pentru 14 zile.

Georgiana Balaban,

Orașul Timișoara intră în carantină. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Municipiul Timişoara şi mai multe comune periurbane intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă propune institutirea carantinei pentru 14 zile.

Citeste si: Ce se întâmplă cu școlile de luni. Numărul cazurilor Sars-Cov-2 crește de la o oră la alta

Timișoara în carantină pentru 14 zile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit sâmbătă, a decis să propună instituirea carantinei pentru 14 zile.

Sunt vizate municipiul Timişoara şi comunele Dumbrăviţa, Giroc, Ghiroda, Moşniţa Nouă.

Citeste si: Ce poti sa faci daca te-ai vaccinat si ai un pasaport COVID

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Timișoara în carantină pentru 14 zile. [Sursa foto: google]

Carantina ar urma să intre în vigoare în 8 martie, la ora 00.00.

Citeste si: Avertisment privind măștile de protecție neconforme în România

În Timiş, rata de infectare cu COVID-19 este 5,48 de cazuri la o mie de locuitori, în timp ce la Timişoara este 7,49 cazuri la o mie de locuitori.

Decizia de carantinare a fost luată cu 30 de voturi pentru, 4 impotrivă şi 4 abţineri. Printre cei care au votat pentru intrarea în carantină se numără primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Citeste si: Coronavirus România! Câte cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Decizia finală aparţine şefului DSU şi secretar de stat în cadrul MAI, Raed Arafat, care urmează să emită un ordin în acest sens.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI