Accidentul a avut loc pe Bulevardul Regele Carol I din Timişoara, joi la prânz.
Potrivit poliţiştilor, ambulanţa circula pe liniile de tramvai, înspre Bulevardul Dragalina, şi se afla în misiune, fiind cu semnalele acustice şi luminoase aprinse, transportând un pacient. Fetiţa a fost lovită după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, aceasta având căşti în urechi şi asculta muzică.
Imediat, fetiţa a fost transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara.
"A ajuns la noi. Acum este la tomograf, are mai multe lovituri, printre care şi la cap", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Copii din Timişoara.
Circulaţia tramvaielor a fost blocată aproximativ 15 minute.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Regele Carol I din Timişoara, joi la prânz. Potrivit poliţiştilor, ambulanţa circula pe liniile de tramvai, înspre Bulevardul Dragalina, şi se afla în misiune, fiind cu semnalele acustice şi luminoase aprinse, transportând un pacient.

Fetiţa a fost lovită după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, aceasta având căşti în urechi şi asculta muzică. Imediat, micuta a fost transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. "A ajuns la noi. Acum este la tomograf, are mai multe lovituri, printre care şi la cap", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Copii din Timişoara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Circulaţia tramvaielor a fost blocată aproximativ 15 minute.Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si