Timișoara s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, dar alegerile în ceea ce privește figurinele expuse în centrul orașului nu sunt deloc unele reușite. Orașul este împodobit sărăcăcios, chiar dacă de trei zile s-a dat startul Târgului de Crăciun.

Se pot vedea brazi împodobiţi, sănii trase de reni, decoraţiuni de toate felurile, cadouri, saci cu jucării, până la Moşi Crăciuni, în toate mărimile. Sunt bucuria celor mici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Piaţa Victoriei, în faţa Rectoratului Politehnicii, a apărut un uriaş moş, desprins parcă din filmele de groază. În loc de un personajul simpatic şi blând, cu care copiii să facă poze cu drag, apare ceva înspământător.

Cei care au trecut pe lângă aceste decorațiuni și-au exprimat dezamăgirea, dar sunt mulțumiți totuși că aceste decorațiuni nu au costat mult, așa cum a declarat primarul Robu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si