Close sidebar
Close sidebar

"Timpul meu s-a sfarsit. De acum, voi fi ingerul ei pazitor!" Povestea sfasietoare din spatele fotografiei

Povestea din spatele acestei fotografii este sfasietoare. Acest baietel in varsta de 9 ani a les numele pe care il va purta surioara sa, a tinut-o la piept, iar ce a urmat apoi este extrem de dureros.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu 15 luni, Bailey a fost diagnosticat cu cancer. A urmat apoi un drum lung si dureros pentru baietelul pentru care spitalul a devenit a doua lui casa. Din pacate, tratamentele nu au functionat, iar cancerul s-a raspandit rapid in tot corpul micutului.

Medicii le-au spus parintilor sa se pregateasca pentru ca ca baietelul lor va muri in cateva saptamani.

Dar Bailey nu s-a lasat invins asa de usor. Baietelul de 9 ani a luptat din greu cu boala necrutatoare, iar cand a aflat ca mama lui este insarcinata a spus ca el nu va pleca pana nu isi va cunoaste sora sau fratele.

Bailey a ales ca sora sa sa poarte numele Millie si chiar a reusit sa o tina in brate si sa petreaca putin timp alaturi de ea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dar starea baietelului s-a inrautatit luna trecuta, iar pe data de 22 decembrie Bailey a fost transportat la spital. Acesta i-a spus mamei sale ca si-ar fi dorit sa mai stea alaturi de el, dar, din pacate, timpul lui s-a scurs.

"A venit momentul ca eu sa plec acum.

Timpul meu s-a sfarsit. De acum, voi fi ingerul ei pazitor!"
In Ajunul Craciunului, baietelul si-a dat ultima suflare.

Sursa: Mirror 
Sursa foto: Bristol Post WS

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI