Close sidebar
Close sidebar

Tina Turner deces 2023. Viața tumultoasă pe care a trăit-o regina muzicii Rock’n Roll

Tina Turner deces 2023. Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică rock, Tina Turner s-a stins din viață miercuri seara, după ani grei de luptă cu o boală nemiloasă.

Laura Macovei,

Tina Turner deces 2023. Viața tumultoasă pe care a trăit-o regina muzicii Rock’n Roll

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tina Turner deces 2023. Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit presei americane. Artista a fost diagnosticată cu cancer intestinal în anul 2016, iar în 2017 a suferit un transplant de rinichi. 

Viața tumultoasă pe care a trăit-o regina muzicii Rock'n Roll

Tina Turner s-a născut pe data de 26 noiembrie 1939, în orașul rural Nutbush, Tennessee.

Ea a purtat numele de Anna Mae Bullock. Aceasta nu a putut să se bucure foarte mult de copilărie, deoarece Anna Mae și sora sa, Aillene, s-au despărțit atunci când părinții ei s-au mutat pentru a lucra la o fabrică de muniții.

Citește și: Tina Turner a murit. Viața și cariera unui artist de succes. Ea și-a propus să devină asistentă

Anna Mae a plecat să locuiască cu bunicii săi, niște oameni foarte stricți din punct de vedere religios.

Ea și-a început cariera la 18 ani, alături de Ike Turner. Cei doi s-au căsătorit în 1962, însă relația lor s-a sfârșit în anii 1970.

Tina Turner a fost abuzată fizic

Tina Turner deces 2023. Viața tumultoasă pe care a trăit-o regina muzicii Rock’n Roll

[Sursa foto: PixaBay]

La mijlocul anilor '70, Ike era dependent de alcool și cocaină, iar atitudinea sa recalcitrantă l-a împins spre o acțiune gravă: Acesta a abuzat-o fizic pe soția sa.

Mai mult decât atât, a bătut-o cu un cuier de sârmă atunci când era însărcinată și a ars-o cu cafea opărită.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

A fost căsătorită cu Ike Turner în perioada 1962-1978. În 1960, cuplul a avut un fiu, Ronnie. Aceasta i-a crescut pe cei doi fii ai lui Ike, din uniunile anterioare ale acestuia. 

Mulți oameni au crezut că Tina Turner este istorie. Îi cunoșteau doar pe Ike și Tina Turner și nu înțelegeau ce se întâmplă. Așa că a trebuit să mă reinventez”, a spus ea pentru Vogue german. 

Tina Turner a suferit după pierderea celor doi copii

Tina Turner deces 2023. Viața tumultoasă pe care a trăit-o regina muzicii Rock’n Roll

[Sursa foto: Facebook]

După multe agresiuni suportate, cântăreața s-a decis să părăsească căminul conjugal pentru a-și salva viața. Aceasta a fost nevoită chiar să apeleze la o operație de reconstrucție și remodelare a nasului, din cauza loviturilor primite.

„Mi-a folosit nasul ca sac de box de atâtea ori încât am putut simți gustul sângelui care curge pe gât când cânta”, a scris vedeta în cartea „My Love Story”, în anul 2018.

De asemenea, legenda muzicii rock a trăit cea mai mare dramă pe care o poate experimenta un părinte, aceea de a-și îngropa proprii fii. Primul băiat al său a murit în 2018, la vârsta de 59 de ani, după ce a ales să se sinucidă. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Tina Turner- o viață de film

După această lovitură, anul trecut, s-a stins din viață și cel de-al doilea fiu al artistei, Ronnie Turner, fiul pe care l-a avut împreună cu fostul soț, Ike Turner. Acesta a murit la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator. 

Deși a fost cea mai râvnită și apreciată artistă, Tina Turner a trăit o viață tumultoasă în spatele succesului și popularității. S-a căsătorit dintr-o dragoste mare cu soțul său, Ike Turner, care ulterior i-a devenit cel mai mare dușman. A pierdut doi copii și a fost diagnosticată cu o boală cruntă.

Dumnezeu să o ierte!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI