Doi tineri, în vârstă de 21 și 27 de ani, au ajuns să fure de unde apucă doar pentru a face rost de bani ca să cumpere droguri. Ultima dată au furat dintr-o mașină un portofel cu bani și un card bancar, iar de toți banii și-au cumpărat droguri. Săptămâna aceasta au fost condamnați la închisoare. Viitorul lor s-a năruit într-o secundă.

Citește și: Un polițist din Argeș a fost reținut pentru proxenetism

Tânărul în vârstă de 21 de ani a ajuns la închisoare, iar cel de 27 de ani a fost internat la Psihiatrie. Astfel de situații alarmante se întâmplă tot mai des în România și nu numai.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit presasm.ro, tânărul de 27 de ani cu probleme psihice, din localitatea Pomi, a venit la verișorul său, în vârstă de 21 de ani, în municipiul Satu Mare. Împreună au sustras dintr-un autovehicul, care era parcat pe Bulevardul Cloșca, un portofel în care se aflau atât o sumă de bani în numerar, cât şi un card bancar. Cu banii găsiţi au cumpărat etnobotanice pe care le-au consumat toată noaptea într-o baracă situată lângă locuinţa verișorului său, situată pe strada Ostrovului.

Citește și: VIDEO- Un membru MISA din București a fost arestat sub acuzația că ar fi violat o fată de 11 ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A doua zi, tânărul de 27 de ani, a mers la un magazin din zona Ostrovului pentru a verifica dacă există disponibil în cont, respectiv dacă pot fi efectuate plăţi cu cardul (fără introducerea vreunui cod PIN). De aici a cumpărat patru pachete de ţigări, efectuând plata în sumă de 63,50 lei.

Când și-au dat seama că sunt mai mulți bani pe card, cei doi au mers în alte nouă magazine și au cumpărat țigări de toți banii de pe card.

Mai exact au cheltuit 794 de lei.

Citește și: Dispariție învăluită în mister. Un tată își caută cu disperare fiul: ”N-are acte, nu are telefon...”

Ulterior, au vândut țigările unei femei, iar din banii obținuți și-au cumpărat substanțe etnobotanice. Pentru că au fumat prea mult, unul dintre indivizi s-a dus din proprie inițiativă la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare, unde a fost internat pentru dezintoxicare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânărul din Pomi s-a ales cu o pedeapsă de un an și patru luni de închisoare cu suspendare, iar verișorul său din municipiul Satu Mare a primit o pedeapsă de un an și patru luni cu executare.

Citește și: Codul Rutier 2023: Șoferii care vor refuza să fie testați pentru alcool sau substanțe psihoactive riscă să rămână fără permisul auto


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si