Scenele s-au derulat pe 13 ianuarie, în jurul orei 16:00, în Centrul Istoric al orașului, sub privirile îngrozite ale pietonilor și ale celorlați șoferi.

Circulația rutieră a fost blocată preț de câteva minute. Bătaia din mijlocul drumului s-a mutat pe trotuar.

Totul s-a terminat când un șofer a coborât la cei doi cu o bâtă, amenințându-i să se oprească, înainte de a-i pune el la punct. 

Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care cei doi s-au luat la bătaie. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

Un tânăr de 17 ani din Vâlcea este cercetat penal după ce ar fi tras cu un pistol spre un alt adolescent

Oamenii legii din municipiul Râmnicu Vâlcea au demarat cercetări în cazul unui adolescent de 17 ani care, luni seară, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft spre un alt tânăr în vârstă de 15 ani.

Potrivit autorităților de la Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea între cei doi tineri ar fi avut loc un conflict verbal, cel care a sesizat incidentul fiind chiar tatăl băiatului de 15 ani.

Pistolul a fost ridicat, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Tânărul de 17 ani a primit o aendă de 2.000 de lei pentru deținerea de arme neletale. Potrivit Legii 295/2004, armele de acest tip pot fi procurate în România doar de persoanele care au împlinit 18 ani.

Citeste si: VIDEO| În timp ce imaginile cu fetița bătută de mamă au scandalizat o țară întreagă, tatăl micuței a fost chemat de urgență în țară

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si