Tramvaiele personalizate, in care se serveste mancare, si rulotele cu bauturi sunt la moda la targurile de Craciun. Din ce in ce mai cautate sunt şi vulcanizarile pe 4 roti: un nou concept, in care mecanicul vine oriunde il chemi.

Pe George il gasim in fiecare dimineata mesterind la masini de lux. Face asta din vulcanizarea sa pe 4 roti si se deplaseaza cu tot cu materiale direct la client in fata blocului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ideea unei vulcanizari mobile i a venit tanarului de 36 de ani dupa ce a lucrat in Suedia. Acolo a vazut interesul clientilor pentru serviciile de deplasare si sa gandit sa implementeze sistemul in Romania. Si a cumparat o duba si a echipat-o cu tot ce trebuie, dar investitia n-a fost deloc mica.

Si alti tineri au gasit reteta succesului pe timp de iarna. Rares Radu si Ciprian Albu au cucerit piata de Craciun cu un tramvai construit de la zero, unde gatesc produse la grill.

Bunatatile se vand ca painea calda.

Tinerii care vor sa-si ia avant intr-o afacere proprie pot aplica pentru fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, prin programul Start up Nation. Ministerul pentru mediul de afaceri ofera pana la 43 de mii de euro pentru fiecare firma care indeplineste conditiile programului. Inscrierile pentru 2019 vor incepe joia viitoare, pe 27 decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si