Close sidebar
Close sidebar

Tinerii antreprenori din România au dat lovitura cu afacerile astea! Ce businessuri au mers cel mai bine în 2018

Intr-o Romanie unde afacerile noi sunt mereu la granita dintre faliment şi profit, exista tineri ambitiosi care fac bani frumosi pe timp de iarna.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tramvaiele personalizate, in care se serveste mancare, si rulotele cu bauturi sunt la moda la targurile de Craciun. Din ce in ce mai cautate sunt şi vulcanizarile pe 4 roti: un nou concept, in care mecanicul vine oriunde il chemi.

Pe George il gasim in fiecare dimineata mesterind la masini de lux. Face asta din vulcanizarea sa pe 4 roti si se deplaseaza cu tot cu materiale direct la client in fata blocului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ideea unei vulcanizari mobile i a venit tanarului de 36 de ani dupa ce a lucrat in Suedia. Acolo a vazut interesul clientilor pentru serviciile de deplasare si sa gandit sa implementeze sistemul in Romania. Si a cumparat o duba si a echipat-o cu tot ce trebuie, dar investitia n-a fost deloc mica.

Si alti tineri au gasit reteta succesului pe timp de iarna. Rares Radu si Ciprian Albu au cucerit piata de Craciun cu un tramvai construit de la zero, unde gatesc produse la grill.

Bunatatile se vand ca painea calda.

Tinerii care vor sa-si ia avant intr-o afacere proprie pot aplica pentru fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, prin programul Start up Nation. Ministerul pentru mediul de afaceri ofera pana la 43 de mii de euro pentru fiecare firma care indeplineste conditiile programului. Inscrierile pentru 2019 vor incepe joia viitoare, pe 27 decembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI