"Sa le facem oameni de zapada ca sa se simta conformatbil luni dimineata cand vor veni la serviciu. Pentru ca de ce ar lucra si in weekend? Nu vad niciun motiv pentru care strazile arata in halul in care arata si pe ei nu ii intereseaza."

Ce utilaje de deszapezire? Ce lopeti si sararite? Ca sa scape orasul de calvarul ultimelor zile, tinerii din Baia Mare au nascocit o metoda inedita.

Mult mai eficienta, spun ei, si in acelasi timp distractiva... S-au apucat sa stranga neaua cu palmele in gramezi... apoi au facut oameni de zapada.

"Noi suntem o mana de oameni, printre care si multi tineri, care isi doresc sa le ofere autoritatilor sprijin in ceea ce fac... Si pentru asta s-au gandit sa curete cu mainile goale si o lopata sale facem curatenie aici"

"Eu chiar vreau sa fie bine, ca sa nu fie rau"

Rau n-avea cum sa fie... Un protest hazliu care, pana la urma, a fost si un bun prilej pentru tineri sa retraiasca emotiile copilariei.

"Este un act de caritate, daca mai sunt tineri disponibil va asteptam al primarie s afacem oameni de zapada in spiritul Craciunului"

Cum minivacanta de 1 decembrie nu s-a terminat...
nu este exclus ca tinerii din Baia Mare sa incerce in zilele urmatoare si alte metode de deszapezire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si