Magistratii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, dispunand arestarea preventiva a celor trei agresori cu varste cuprinse intre 20 si 28 de ani, informeaza Agerpres.

Acestia sunt acuzati de talharie calificata, fiind suspectati ca miercuri si joi, dupa lasarea intunericului, ar fi urmarit cinci femei din municipiul Botosani pe care le-au lovit violent si le-au furat posetele.

Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, doua telefoane mobile, cateva carduri bancare si o suma mica de bani, a mai mentionat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cei trei au fost retinuti in cursul noptii de vineri spre sambata, dupa ce au comis o alta infractiune in judetul Suceava, ei fiind identificati cu greutate deoarece locuiesc in Dorohoi, iar talhariile pentru care erau cautati au fost comise in Botosani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si