Close sidebar
Close sidebar

Tinerii din Botosani care au batut si jefuit cinci femei au fost arestati pentru 30 de zile

Trei tineri care au jefuit si agresat pe strada cinci femei din municipiul Botosani, una dintre victime avand 92 de ani, au fost arestati pentru 30 de zile.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Magistratii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, dispunand arestarea preventiva a celor trei agresori cu varste cuprinse intre 20 si 28 de ani, informeaza Agerpres.

Acestia sunt acuzati de talharie calificata, fiind suspectati ca miercuri si joi, dupa lasarea intunericului, ar fi urmarit cinci femei din municipiul Botosani pe care le-au lovit violent si le-au furat posetele.

Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, doua telefoane mobile, cateva carduri bancare si o suma mica de bani, a mai mentionat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cei trei au fost retinuti in cursul noptii de vineri spre sambata, dupa ce au comis o alta infractiune in judetul Suceava, ei fiind identificati cu greutate deoarece locuiesc in Dorohoi, iar talhariile pentru care erau cautati au fost comise in Botosani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI