Operațiunea de extragere a mașinii din lac a durat mai mult de cinci ore. Scafandrii au coborât la 17 metri adâncime pentru a agăța cârligele macaralei de caroseria autoturismului. Mașina era foarte aproape de fundul barajului, cu roțile în sus și prins în norroiul de pe fundul lacului.

Citeste si: Accidentul cu 7 morti putea fi evitat

Căutări dificile

Căutările au fost unele dificile, iar scafandrii au întotat mai mult prin mâl. Anchetatorii au descoperit că maișina, veche de peste 20 de ani, nu era echipată cu cauciucuri de iarnă. Pasagerii au fost găsiți în afara autoturismului și cel mai probabul, spun anchetatorii, aceștia au încercat să se salveze.

Citeste si: VIDEO| Noi detalii ies la iveală după accidentul teribil de la Iași în care au pierit 7 oameni. Cel care l-ar fi pricinuit n-ar fi trebuit să fie în acea zi, la volanul camionului

Cine se afla la volanul mașinii

La volanul autoturismului se afla Andrei, în vârstă de 28 de ani. Prietenii și apropiații săi spun că acesta se despărțise recent de iubită și suferea enorm din acest motiv. Cunosuții săi spun că nu de puține ori acesta apăsa pre mult pedala de accelerație.

„Eu i-am spus de multe ori să lase viteza, nu m-a ascultat...era destul de supărat de o vreme”, a spus vărul unuia dintre tinerii decedați în accident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent din Sibiu a intrat în comă după ce a fost accidentat de o mașină

Andrei era tatăl unui băiat de doi ani

Șoferul mașinii aștepta cu nerăbdare să ajungă acasă pentru a fi întâmpinat de fiul lui, de doi ani. Acum micuțul va crește fără tată. Andrei lucra la o firmă de exploatare a lemnului în Gilău și era pasionat de tatuaje, având mai multe pe corp. Prietenii săi sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că acesta nu mai e.

Tânărul care se afla în mașină cu Andrei era un coleg de muncă. El ar fi cel care ar fi făcut live pe Facebook în momentul accidentului. 

„Eu până nu l-am văzut, n-am crezut. Și nici acum nu cred că e copilul meu acolo”, a mărturisit mama unuia dintre tinerii implicați în accident.

Anchetatorii vor stabili cu exactitate cronologia accidentului și filmul evenimentului, dar este cunoscut faptul că decesul celor doi tineri a rezultat în urma impactului.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru o femeie din Vaslui după ce a fost spulberată de un autoturism

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si