Close sidebar
Close sidebar

Tinerii studenti au ajuns in topul preferintelor pentru multinationalele din Romania - Multi si-au deschis portile si pun la bataie salarii atractive

Tinerii studenti au ajuns in topul cautarilor multinationalelor, care au reprezentanţe in Romania! Companiile si-au deschis larg portile si spun ca au pus la bataie pachete salariale atractive.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu este student in ultimul an la facultatea de automatica si calculatoare. Cautarea unui job intr-o multinationala care sa-i asigure viitorul si-a inceput-o, asemenea multor tineri, la targul de cariere. Faptul ca inca nu a iesit de pe bancile scolii nu ii impiedica pe angajori sa-l caute.

"Pentru studenti in general pana la partea de master avem pozitii de working student cu program flexibil de la 4, 6 8 ore in functie de programul la facultate", spun cei care vor sa angajeze.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Visul sau de a lucra intr-o multinationala li s-a implinit si celor 1.500 de angajati ai filialei din Timisoara. Majoritatea o reprezinta forta de munca tanara.

"Avem facilitati, salariul este foarte atractiv.", ne explica altcineva.

Georgiana, de pilda, lucreaza de la 21 de ani ca operator asamblare si ajuta la producerea instrumentelor de bord. Calin, in schimb, este proaspat angajat ca manager de proiect.

"E un colectiv destul de tanar, sunt foarte profesionisti si sunt dispusi sa te ajute. Si cred ca firma se bazeaza pe dezvoltarea personala a fiecarui individ.", ne transmite Calin.

Adrian Radu este inginer software si la doar 34 de ani lucreaza de peste un deceniu in companie. A facut un internship in facultate si n-a mai plecat. Alaturi de alti specialisti in IT dezvolta tehnologii revolutionare pentru masinile viitorului.

"Un alt produs dezvoltat la Timisoara este accesul in masina folosind telefonul mobil. Deci pentru acest produs nu mai ai nevoie de cheie. Se poate intra in masina folosind telefonul.", explica Radu.

Doar anul acesta, compania a scos pe piata muncii 1500 de job-uri. Iar facilitatile sunt multe: un salariu de invidiat, asigurari de sanatate, asigurari de viata, reduceri la abonamente fitness ori spa 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI