"Bani, bani si iar bani! Tot la ei ajungem, iar lucrurile sunt extrem de complicate. Vrei sa-i economisesti? Dispar prea repede. Vrei sa-i investesti? Te ingropam in comisioane. Astazi demontam miturile despre bani!"

 "Atentie, Petre, poti sa spui cand vrei. Bun… Banii intre asteptari si realitate. Nu-i o tema abstracta… Sa facem o comparative. Spre exemplu, de ce am nevoie de o camera profesionala de filmat cand telefonul mobil e numai bun.

Pai, sa analizam putin problema. Acum, parca este mai utila camera de filmat. Telefonul mobil il folosim alta data. Toate la timpul lor. Nu-I complicat. O sa intelegeti imediat!"

Spre exemplu, de ce am nevoie de o camera profesionala de filmat cand telefonul mobil e numai bun. Pai, sa analizam putin problema. Acum, parca este mai utila camera de filmat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

VALOAREA ZILEI:- 68 DE LEI

Valoarea zilei este cu minus.
68 de lei, cam atat poti sa pierzi intr-un an daca depui 1.000 de lei intr-un cont bancar. Cum asa? Castigul la un astfel de depozit este format din dobanda.

Atentie. Din ea se scade impozitul de 16 la suta. Si nu doar atat. La unele banci exista si comisioane!

Urmareste rubrica "Cat te costa" in materialul video de mai jos


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si