Brunch cu iubitul: rochie cu bretele+ tricou alb+ denim

Poartă tricoul tău alb, preferat, sub o rochie draguță de vară, împreună cu o jachetă din denim și piele, pentru a da o nota îndrazneață outfit-ului. Alege și o geantă crossbody din noua colecție Aldo, perfectă pentru ieșirile în timpul zilei!

Seară de karaoke: fustă creion+ botine+ tricou punk rock

Îndrăznește să porți într-un mod diferit fusta midi asimetrică, împreună cu o pereche de ghete Chelsea cu toc înalt si cu un tricou cu formația ta preferată. Ideal pentru acele după-amieze în oraș, pe care vrei să le închei cu o rundă de karaoke cu prietenii.

Citeste si: Horoscop 26 februarie 2022. Trei zodii vor avea mare noroc la bani și în dragoste

O noapte în oraș cu fetele: fustă plisata mini+ cămașă+ sneakers cool

O fustă plisata din piele este un must-have în orice sezon, mai ales în combinație cu o pereche de teniși animal print. Te vei îndrăgosti de mixul superb de texturi dintre pielea lucioasă a fustei și modelul tenișilor.

Cina cu parinții lui: top satinat+ cardigan+ fustă creion

Cel mai fin corset din satin poate deveni o piesă fabuloasă pentru o ținuta de zi, dacă îl combini cu o fustă creion cu talie înaltă și un cardigan tricotat, în nuanțe pastelate. Pentru o doză de romantism care să cucerească toate privirile.

Luni la birou: bluză wow+ blugi crop+ tocuri kitten

Dăm startul cu un look casual, aproape boho. O simplă pereche de jeansi crop pune perfect în valoare orice bluză supradimensionată, cu volănașe.

Pantofii cu toc de pe Fashion Days nu au cum să lipsească. Atenție, jeansii cu aspect uzat sunt din nou in tendințe!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Se scumpesc hainele din magazinele online

Casual friday: fustă midi cu imprimeu+ jachetă din denim purtată ca bluza

Știai că denimul în nuanțe deschise este pus cel mai bine în valoare de imprimeurile grafice și texturile mătăsoase? Încearcă-l cu o fustă satinată și vei vedea diferența! Ne vei mulțumi mai târziu.

Date night: bluză cu manecă lungă+ fustă mini din satin

Nu subestima farmecul unui decolteu pătrat. În combinație cu o fustă feminină și botine cu toc, o astfel de bluză cu mânecă lungă și decolteu adânc va da o notă super feminină și sofisticată ținutei tale!

Citeste si: Hainele de firmă, țeapa anului pe internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si