Silvia nu s-a putut desparti de motorul ei nici macar la prima proba de la bacalaureat.

Nu conteaza prea mult daca se imbraca in camasa, tricou, blugi sau costum.Eticheta conteaza.

"Prima optiune, cand m-am trezit dimineata a fost dar apoi m-am gandit de 2 ori si m-am schimbat bineinteles.

Sunt haine scumpe. Da, asa este."
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Totul este de firma pe tine, nu pot sa nu remarc.

Nu, nu pot sa zic… Te recompenseaza parintii cu bani, haine, cadouri, daca inveti bine? Da, in functie de rezultatele pe care le am."
 
"N-am invatat cine stie ce. N-am invatat tot. Mai de parte ma duc la feroviar,  dau la feroviar. Mecanic de locomotiva."

Cu cantec si voie buna! Asa au intrat in salile de examen elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Mincu din Timisoara.

Cu o sinceritate debordanta, elevii recunosc ca nu au invatat, mai nimic. Fac si glume pe tema aceasta! Unde mai pui ca BAC-ul nu e mare realizare. In opinia multora, diplomele sunt de prisos.

-Care este ultima carte pe care ai citit-o? Ultima carte? Adica?! 09.53+  09.57 "Enigma Otiliei." La aia ma pregatesc din greu? Cine a scris-o? Vai, ce intrebare mi-ai dat acuma!

Unii se gandesc la viitor, altii la vacantele promise de parinti. Toti insa, trebuie sa mai astepte. BAC-ul e abia la inceput si urmeaza probele de foc, probele scrise.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si